Marhaepe szappan


Korábbi bejegyzésemben már szót ejtettem a folt tisztításról. Ehhez a témakörhöz kapcsolódik a Marhaepe szappan.

Régi, jól bevált, hatékony és kiadós folttisztító a marhaepekivonat. Eltávolítja a gyümölcs-, vér-, zsír-, tinta-, stb. foltokat akár az élénk színű szövetekből is (de gyapjúhoz és nem színtartó textíliához NEM javasolják).
A szappant, mint mosóaktív anyagot növényi zsírok lúggal történő egyszerű forralásával lehet nyerni. Az alapot a különösen jó tisztító hatású kókuszzsír és a nagyon jó zsíroldó tulajdonságú pálmaolaj adja. Ezen két szappan kombinációja teremti meg a természetes ökörepe optimális hatásának alapját. Az ökörepe lipázokat és proteázokat, zsír- és tojás-fehérjebontó enzimeket tartalmaz; ezek megtámadják és feloldják a szennyrészecskéket.Ha előítéleted lenne a hatóanyagot illetően, tudnod kell, hogy ennek a folttisztítónak NINCS se marha, se epeszaga, és az állaga sem emlékeztet erre az összetevőre!

Könnyű vele dolgozni, csak jól be kell dörzsölni a megnedvesített foltot, egy kicsit hatni hagyni  majd kiöblíteni, vagy egyszerűen csak berakni a beszappanozott ruhát a mosógépbe.
Óvatosnak kell lenni azonban, mert az epeszappan igen erős, hatékony folttisztító, érdemes kipróbálni a kezelendő anyag színtartósságát, nehogy a folttal együtt a ruha színe is kijöjjön azon a darabon!

A marhaepét kizárólag a vágóhídra küldött, emberi fogyasztásra szánt - állatorvosi engedéllyel és felügyelettel tartott - állatokból nyerik ki, azután porrá őrlik és így használják fel a folttisztítókban. Csak az epéért SOSEM vágnak állatot.
A marhaepe szappan változatos kiszerelésben kapható, mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb felhasználást lehetővé tevő formátumot:
100 gr-os szappan
250 ml-es kenőfejes folyékony szappan
250 ml-es szórófejes folyékony szappan
100 ml-es szórófejes folyékony szappan
Ára igen kedvező az internetes oldalakon fellelt árakhoz képest, csak ajánlani tudom!

1 megjegyzés:

Free Facebook Likes írta...

Yes this method really works on my blog. I am thankful to your article and suggesting also to other friends to have a look on it.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India