Nano Silver

Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemesfém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Ezüstöt a mosógépbe is!
Mi ruhamennyiségtől függően 30-50 ml Nano Silver koncentrátumot öntünk a mosógépbe (közvetlenül a ruhák közé a dobba). Ez az anyag a mosás során láthatatlan védőréteggel vonja be a szöveteket, és elpusztítja pl. a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az így kezelt ruhák is antibakteriális védelmet nyújtsanak.
A gyárban az élelmiszer tisztaságú ezüst lapokból elektrolízissel ezüstionok milliárdjait oldják a vízbe, gyakorlatilag molekuláris szinten segítve a tökéletes tisztaság elérését. Az ezüst elpusztítja a kórokozókat (megbénítja azokat az enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak, így azok megfulladnak), az emberi szervezetre, az élelmiszerekre és a textíliákra nézve viszont teljesen ártalmatlan.

A Nano Silver mosáshoz jól kombinálható a mosódióhéjjal, de a gyártó belső használatra (influenza megelőzése, gyógyítása, egyéb fertőzések leküzdése, stb.) is ajánlja.

Összetétel: ezüstkolloid, grapefruitmag kivonat

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India