Miért Fagor?

Biztosan észrevettétek már, hogy a linkjeim között megtalálható a Fagor mintabolt. Elektromos berendezésekkel foglalkozik a blog, és ugyebár ez minket nőket (általában) ritkán tud lázba hozni. DE! A blogot vezető kedves fiatalembert én egy fórumon keresztül ismertem meg, aminek a mai napig hálát adok. Nagyon sokat segített blogom indulásában, szuper ötleteket adott, és még mai napig önzetlenül küldi nekem a jobbnál jobb linkeket, ahol számomra tanulságos dolgokról olvashatok.
Miközben persze folyamatosan olvasom a mintabolt blogját, akad egy-egy olyan termékbemutató cikke, amire azonnal lecsaphatok. Ilyen volt például a fritőz készülék bemutatása. Évek óta vágyom egy fritőzre, mert ügye ha a nagycsalád összegyűlik, megöregszem az olajos lábas mellett, mire kisül a sok rántott hús. (Két jénai edényem már szét is csattant). Csak nagyon könnyen tisztítható gépet lettem volna hajlandó megvásárolni, de nem igazán akadtam eddig olyanra, aminek az árát hajlandó lettem volna megfizetni. Karácsonykor a Fagor mintabolt blogjában bemutatott olajsütőbe belszerettem, és a kedvező ára miatt, meg is vásároltam. Uh! Egy álom!
Pillanat alatt megsül benne a hal, a zöldség, a rántott szelet és nincs sika-mika órákon át, mert a házat, a rácsot a fedelét és a tartályt mosogató gépben is el lehet mosni. :-)
A prézli tényleg nem ég rá a rácsra és az edény aljára. Múlt hét végén tartottuk lányom születésnapját... képzelhetitek!
Hogy mi történt a fritőzzel? Beszéljenek a képek:

hát.. ilyen lett a szülinap végére


ennyire szétszedhető


és ilyen könnyen töltöm belőle ki az olajat egy kézzel, mert a másikkal fotózok :-)

(A fárad olajat összegyűjtjük és ha már nagyobb mennyiség van palackokban, leadjuk a gyűjtőhelyen.
Ajánlom figyelmetekbe ezt a honlapot: klikk Sok érdekes ZÖLD dolgot olvashattok itt.)

És hogy mosogatás után milyen lett?  Én meg vagyok elégedve vele:

(A rács és a fedél még a mosogatógépben figyel)2 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Trixi!
Nagyon örülök, hogy elégedett vagy a masinával és köszönöm szépen a szép szavakat!

Trixi írta...

:-)
Szuper a gép! Ezt muszáj volt megírnom!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India