Diótenger / Gyöngy egér

Tegnap megérkezett az újabb szállítmány mosódió. Nagyon örültem neki, mert már napok óta vártam. Nagy mennyiségben átható, kissé savanykás-kesernyés illata valahogy a szívemhez nőtt. Vastag héja, ragacsos frissessége mindíg ámulatba ejt: Mennyi mindent ad nekünk a természet! Csak használni kell!
Bárki bármit mond, szerintem nincs vele annyi vesződség, mint a mosóporral. Például nem kell mosógépet sikálni miatta. Vasalni is kevesebbet kell, mert a ruhák puhábbak.
Becsomagoltam szépen őket, 0,5 és 1 kg-os kiszerelések vannak... a  webáruházban a legjobb áron!
A képen középen, egy kicsi, fehér gyöngyből füzött egérke látható. A hét végén alkottam az unokahúgommal... Valahogy a diók közé kívánkozott. :-)

5 megjegyzés:

Erika írta...

Én is odavagyok a savanykás illatáért... árad belőle az, hogy gyümölcs és élt valamikor. És mióta ezzel mosok, nem vasaltam, csak ingeket:) meg egy-két szoknyát, de ha szépen teregetek, még azt se kell. Nagyon megszerettem, köszönöm!

Lente Julcsi írta...

Én is megszerettem a mosódiót,teljesen meg vagyok vele elégedve!Nagyon jó érzéssel tölt el,hogy jót teszek vele a családomnak,a környezetnek és a ruháinknak is :o)Anyukámnak adtam egy jó adag mosódiót,hogy próbálja ki,használja azt mosószerek helyett.Kézzel mos és ehhez leírás alapján elkészítette a folyékony mosódiót.Ő is nagyon elégedett vele. :o)

Timi írta...

Természetesen én is szeretem. Ha lesz időd less be hozzám, újabb érdeklődő van. :) Vasalni amúgy sem nagyon szeretek, szóval telitalálat.

Trixi írta...

Annyira örülök, hogy nálatok is működik a dió! :-)
Kiseri, 4 gyerkő mellett (lassan 5) nem is mindegy mennyit görnyedsz a deszka felett!
Julcsi, köszönöm, hogy anyukádat is bio mosó mamivá tetted! :-)
Az ő kezének sem mindegy, hogy vegyszer, vagy növényi szappan! :-)
Használhatja tusolásra és hajsamponnak is! :-)
Cserfescsillag, belestem hozzád, rendesen magaddal tudod ragadni az embereket! :-)

eszterda írta...

De jó látni ezeket a kincseket!
Én is nagyon szeretem!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India