Benyomások - gondolatok

Hét végén voltam kiserivel babaruha börzén. Izgultam, mert most először találkoztunk blogos megismerkedésünk óta. Egy csodálatos családot ismertem meg, hiszen ott volt az egész sisere had! :-) Tündéri fürti hajú gyerekek, okosak, szépek mint a szüleik! :-)
Eri csodálatos, saját maga készítette portékákkal jött.
A vásárlókedv azonban nem volt túl nagy, így az összes eladó kissé csalódottan távozott. Hol vannak már azok az igazi pörgős babaruha börzék?
Szerettem volna eladni én is párat a szép és jó minőségű babaruháim közül, de nem igazán volt "kapásom" és a magammal vitt mosódió próbacsomagok és tájékoztató anyagok iránt sem volt nagy az érdeklődés... pedig reméltem, hogy pont a kisgyermekes anyukák érdeklődését kelti fel igazán a vegyszermentes mosás.
Hááát, csalódnom kellett... túl sokat reméltem?
Nem vagyok ZÖLD ha értitek mire gondolok. Csak kicsit... olyan átlagosnak mondható módon. (Ami tőlem telik, megteszem. Nem szemetelek, mosódiót használok, kerülöm a nejlon zacskókat és egyéb műanyagos megoldásokat, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, amit lehet komposztálok... ezek az alapok.)
A felnőtté válás folyamán kialakult bennem egy belső igény arra, hogy én is tegyek valamit azért, hogy élhető legyen a föld. Tudom, amit teszek, csekélység, elenyésző... de sok kicsi, sokra megy mint tudjuk! :-)
Remélem, mások is gondolkodnak így... sőt biztos vagyok benne.
Szeretném ha a blogom meghozná a kedvét egy bio mosás próbához azoknak, akik eddig nem is hallottak a mosódióról és azoknak is akik hallottak róla, de tétováznak. Mit veszíthetnek? Csak tapasztalatot!

4 megjegyzés:

eszterda írta...

Szia kedves Bea! Már Erinél is olvastam az érdektelenségről, ami kísérte azt a napot. Rettentően sajnálom! Amit itt írtál, az előtt le a kalappal! Maradj ilyen és küzdj! Egy szép feladatot vállaltál fel, ezt kell hirdetned magunk miatt, a gyerkőceink miatt. Lehet, hogy most nehézkesen megy, de azek az apró lépések talán meghozzák az eredményt is!
Szeretettel: Eszter

Trixi írta...

Köszönöm Eszter a kedves szavakat! Nem vagyok ám én egy nagy harcos... :-) jól esik a támogatás! :-)

Hencsilli írta...

Én konkrétan Kiserinél olvastam Rólad, és most már én is dióval mosok. Kitettem a blogodat a blogomra, hogy más is lássa. Remélem,páran rádkattognak :)

Trixi írta...

Köszönöm Hencsilli, nagyon kedves vagy! (És örülök, hogy megtetszett a mosódió! :-))

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India