Élménybeszámoló I.

Előző bejegyzésem csak egy link volt mely az I. Orientális Kiállítás és Vásár oldalára kalauzolt, nem véletlenül, hiszen ezen a kiállításon, én is részt vettem. Egy kedves bloggerinával, Julcsival neveztünk, akivel a személyes megismerkedésre is most került sor. Kiderült, hogy külsőleg hasonlítunk egymásra (egy kicsit) belsőleg viszont nagyon. Rengeteget nevettünk, sokat beszélgettünk, vidáman telt el ez a két fárasztó nap.
Sátrunk részlete, előtérben a vásári mérlegben mosódióhéj, a háttérben Julcsi gyönyörű portékái

A díszletként szolgáló sátrat már péntek este fel kellett állítanunk a Budakalászi Sporcsarnokban és be kellett rendeznünk, segítségünkre volt Julcsi férje is, Tamás, aki az utolsó simításokat már ránk bízta és hazautazott. Késő éjjel végeztünk így is, és a pár órás alvás után korán kezdtük a szombati napot. A sátor felépítéséről, pillanatképeket majd Julcsi blogjában láttok, akkor még nem készültünk fényképezőgéppel, viszont telefonnal kattintottunk párat.
Shaba tánccsoport tagjai és sátra

Nagyon szép sátrak készültek, jó részükben hastáncos csoportok készülődtek a fellépésekre, más sátorban hennafestésre volt lehetőség, vagy táncruhák és kellékek árustása folyt.
Csepp Cafe sátra

Jópár keleti étterem képviselte magát sátorral, náluk vizipipákat, ékszereket, édességeket, szappanokat és egyéb érdekes dolgokat lehetett vásárolni.

Sultan Center sátra


Shiraz étterem, hastánciskola sátra


Pillanatképek:

A táncosok napjában többször átöltöztek, szebbnél szebb ruhakölteményekben adták elő egyéni illetve csoportos produkcióikat.
Az előadók között minden korosztály képviselte magát.

Csak néha, egy-egy pillanatra szakadtunk el sátrunktól, nehogy elszalasszunk egy vevőt, bár tapasztalatunk az volt, hogy vasárnap jóval nagyobb volt a vásárlókedv, mint szombaton.

A mosódióról nagyon sokan nem hallottak, nekik szívesen meséltem a bio csodáról, és persze voltak köztük kísérletező kedvűek, akik próbacsomagot vásároltak. Bőven akadt olyan látogató is, aki már hallott róla, de még nem volt alkalma közelről is megismerkedni vele és voltak lelkes felhasználók, akik szívesen csaptak le az immár új, diszkrét köntösbe öltöztetett Sap Indus mosódióra. A szép, indiai hangulatot sugalló grafika és nyomdai munka az expo-ra készült el, a debütálás úgy érzem jól sikerült. :-)
folytatás következik...

3 megjegyzés:

Erika írta...

Na vééégre! de azért még éhes maradtam...:) gyorsan folytasd!! és titeket is akarunk látni, igaz, lányok?

eszterda írta...

Jaj! De jó lehetett! Jövőre mindenképpen! Irigykedem nagyon!!:)))
Sok puszi!!!
E

Trixi írta...

Hát lányok, tényleg jól éreztük magunkat, bár mint vásározók, nagyobb forgalomra számítottunk... de majd jövőre! :-)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India