Élménybeszámoló II.

Visszaolvastam az előző bejegyzésemet és kénytelen voltam észrevenni, hogy rengetegszer használtam a sátor szót. Mentségemre legyen, nagyon fáradt voltam mikor írtam és a vásár két napja rendesen beégette a memóriámba ez a szót.
Folytatást ígértem, hát neki durálom magamat:

A vásáron részt vevők sátrai között szépségverseny volt meghirdetve. A látogatók szavazatai alapján dőlt el, hogy ki kapja meg a különdíjat és kik végeznek az első három helyen. A díj egy kupa és egy oklevél volt.
Nem tagadom, azért is csinosítottuk sátrunkat oly nagy lelkesedéssel és odaadással (azon túl hogy két napig ott "éltünk"), mert abban reménykedtem, helyezettek leszünk...
Rengeteg látogató dícsért meg minket szóban. Igazán hangulatosnak, kellemes színvilágúnak, hívogatónak, megnyugtatónak találták kis életterünket. Sokan készítettek fotót és volt aki többször visszajött, megpihent a sarokban elhelyezett párnáinkon, vagy fotózkodott a barátnőjével .
Következzen hát még néhány kép arról, milyennek is képzeljük mi a keleti bazár hangulatot...

A központi részt élő csüngő fuxiával ékesítettükA hátsó sarokban pihenőpárnák, ciroklegyező és kecskebőr dob, előtérben Julcsi romantikus táskája
A belső jobb oldalra került ez a kb 1 m x 1 m-es csodálatos kép, amit nagyon sokan almélkodva néztek. (én is! )
Többen, felismerték Julcsi munkáit és rákérdeztek, hogy vajon a MESKÁN láthatták ezeket a táskákat? Az érdeklődőktől sok bókot learathatott Julcsi és méltán büszke lehetett magára. :-)

A vásár második napjára lelkesedésünk egyáltalán nem csappant, fizikai állóképességünk viszont annál jobban. Felváltva fetrengtünk a relax sarokban, a nézelődők és kiállítók arcára gyakori mosolyt csalva.


(Rólam is készült pihenős fotó, de homályos lett ezért nem rakom fel ide)

Nem tudom az okát, talán a rutintalanság, talán az évek, de hihetetlenül lefáradtunk az expo végére. Nem csak fizikailag, de szellemileg is. Hála Istennek, egyformán reagáltuk le, dőlt belőlünk a poén így viccelődve, nevetgélve gyorsabban telt az idő. Julcsi blogjában olvastam, hogy mostanra tudta "kiheverni" a megpróbáltatásokat. :-)  Ezzel én is pont így vagyok, de megérte, mert mindketten pozitív élményekkel tértünk haza, lelkileg feltöltődve.
Köszönjük a tisztelt látogatóknak a sátrunkra leadott szavazataikat, de kérjük, jövőre többedmagukkal érkezzenek, mert idén nem mi nyertünk!!! :-(


3 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Ismét mosolyt csaltál rózsás orcámra :))
Köszönöm!

Trixi írta...

:-) Köszi Julcsi! :-))

eszterda írta...

Nekem is! Bár nem rózsás, hanem fáradt, kimerült, ...) De most felüdültem!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India