Átalakulás

Fél nap alatt óriási változásokon ment keresztül a blog és ennek kapcsán idegrendszerem is. Az eddig megszokott indiai blogsablont kénytelen voltam felváltani egy másikkal, mert valami "elszállt benne" és nem tudtam új modulokat beilleszteni az oldasávba.
Egyenlőre evvel az új sablonnal is  titáni küzdelmeket vívok, mert jópár alkalmazás (pl. zenelejátszó és számláló) túl szélesnek bizonyult a mostaninak. Egyenlőre keresem a "keskenyebb" verziókat, illetve ha találok is (lásd lejátszó) az nem hajlandó működni.
A legjobb rész és egyben "fissítő" hidegzuhany akkor jött, amikor kiderült, hogy hiába pakolgatom balból jobb, majd jobból bal oldalsávba a modulokat kedvem és tetszésem szerint, újat ebbe sem sikerül beillesztenem mert ugyanúgy nem működik a megnyitó link....
Szóval most csüggedek egy kicsit, de nem adom fel.
Remélem többségeteknek tetszeni fog ez az új sablon és cím (Biotisztaság), hisz lassan már a ház körüli biomegoldások széles lehetőségeit vizsgálgatjuk itt és nem csak az indiai mosódiót.
:-)

7 megjegyzés:

Bea írta...

A tisztasághoz ez a sablon jobban illik, bár én az indiai zenét és hangulatot nagyon szerettem. Azt nem próbáltad, hogy újra betöltöd a régi sablon kódját?
És a "megosztás" modult hogy raktad fel?

Névtelen írta...

Ez kicsit tisztább arculat, de az indiainak volt gy feelingje.

Lehet bezavarta neked ez az új blogtervezős fül és lehetőség a bloggeren.
Sajnos nincs ötletem a megoldásra per pillanat.

Mivel valamiért a kommentem sem tudom rendesen elküldeni így a névtelenség homályában elrejtőzve maradok :-D: Bogyimami - Hajnoca voltam

Trixi írta...

Hát lányok, ezt csúnyán benéztem. Már meg volt nyitva az ablakok alatt rejtőzve a modulbeszúró panel, és ezért nem ugrott fel nekem a linkre kattintva újra. Ez durva!
A zenével még továbbra is küzdök.
...akkor ezek szerint az Indiai szebb volt?? :-/

Bea írta...

szerintem igen. Most eszembe jutott, hogy még régen fordított egy irományt a párom, amiben arról elmélkedtek, hogy a vásárlók a lineáris, azaz értelmi csengésű reklámot részesítik előnyben, vagy az érzelmi indíttatásút? Marketingen tanultuk, hogy a vásárlás érzelmi alapon dől el, úgyhogy nincs mese. :) Nekem az indiai jobban tetszett érzelmileg. :o

Trixi írta...

UH! most komolyan? Pakolja vissza az egészet?? De akkor tessék ám sokat vásárolni! :-)
Szerintem egy kicsit azért még várok... túl nagy stressz és időfecsérlés volt ez nekem, hogy most újrakezdjem az egészet. :-( (Egyébként az kezelhetetlenebb volt. A modulok soha nem oda fészkelték be magukat, ahova én akartam.)

eszterda írta...

Ez a sablonod is tetszik, de azok a jó kis színek, az elefánt...nagyon egyedi volt! De lehet, hogy tényleg igaz, hogy ezek a tiszta színek, hatás, még jobban illeszkedik a ténykedésedhez!:))))

Trixi írta...

Ajjaj, kezditek feladni a leckét nekem! :-)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India