További eredmények és új tesztelnivaló

Petit Ange és Hencsilli is megírta tapasztalatait a Cleanse All általános tisztítóról. Érdemes elolvasnotok a blogjaikban! :-)
A következő tesztelnivalót nemsokára küldöm a tesztcsapatnak, de addig is írnék pár sort a foltisztító szerek új tagjáról.
A bio-folttalanítás lehetőségeinek tárháza szépen bővül. Az eddig ismert mosószóda, fehérítő só, marhaepe szappan és narancsolajos folttisztító mellé a csapatot erősítve, beáll a BioStain-Off is. Ezt a terméket, ugyanúgy mint a Cleanse All általános tisztítószert, a Biological Solutions, LLC gyártja.
Leírása szerint minden szerves eredetű folt eltávolítása gyorsan és hatékonyan megoldható általa bármilyen ruhaanyagból, textíliából.
A BioStain-Off természetes eredetű, növényi kivonatokból és bioenzimekbl álló termék, mely hatóanyagai a termék alkalmazásakor igen gyors biokémiai reakciósorozat eredményeként tüntetik el a különféle szerves anyag okozta szennyeződéseket, foltokat. A termék alkalmazása után nem hagy nyomot a felületen, a folt helyén és nem károsítja a textíliákat.
Nálam a szőnyeget szabadította meg a szennyeződésektől és a partedliről a joghurt okozta vidám színfoltokat tüntette el igen hamar. További tesztek a foltok keletkezésének megfelelően folyamatban vannak, lesznek :-) természetesen fotókkal dokumentálva.

3 megjegyzés:

Ledorka írta...

Sajnálom, hogy nem vagyok a csapatban... mert folt akad naponta. :D
Jó ötlet ez a teszt-sorozat. :)

Trixi írta...

Szia Lidércke, lesznek még megmozdulásaim, játékok, egyebek... légy majd résen! :-)

eszterda írta...

Csak ámulok-bámulok!!!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India