Marhaepe folytatás

Korábbi bejegyzéseimben már szó volt a 100 gr-os marhaepe szappanról, a 250 ml-es szórófejes marhaepe szappanról és a szintén 250 ml-es marhaepe kivonatot tartalmazó gallértisztítóról. Az összes terméknél csupa jó tapasztalatom volt.
A termékcsalád másik tagjára, a 100 ml-es szórófejes kiszerelésű marhaepe szappanra külön nem térnék ki, mert személyében a 250 ml-es szórófejes kistestvérét tisztelhetjük.


Sorban a következő, a 75 ml -es  folyékony folttisztító, mely marhaepe kivonatot tartalmaz és külcsínyében golyós dezodorra emlékeztet.
Méreténél fogva igen praktikus egy-egy üzleti ebéd vagy vacsora alkalmával, esetleg családi kirándulások esetén.
Ugyan kicsi a "bors", de igen hatékonyan és gyorsan távolíthatjuk el vele az étkezés során létrejött "baleseteket".
(Érdemes a kezelés előtt színtartóssági próbát tenni a ruhadarab egy rejtett részén. ) 
Managerek és manager asszonyokon kívül, a kisgyermekkel megáldott anyukák táskájának mélyéről sem hiányozhat ez a praktikus darab, hiszen nem kell folttisztító arzenál, csak egy kevés víz (vagy ásványvíz) és máris nekiláthatunk a makacs foltok eltávolításának, legyen az lekvár, gyümölcs, szósz, tea, kávé, vagy joghurt.


Felhasználási javaslat:
Kenje be a foltot a megnedvesített ruhán. 1-2 percig hagyja hatni, majd a feloldott foltot itassa le textil vagy paprírdarabbal. Ha van rá lehetősége, mossa ki a ruhát a szokott módon

Előnyben vannak az éttermi balesetesek, akik a mosdóban található kézszárítóval a gyorsszárítást is meg tudják oldani! :-)
Következő bejegyzés a 45 ml-es gyors stift lesz.

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India