MOSÓSZAPPAN

Már régóta tervezem, hogy bemutatom itt a blogban annak a termékcsaládnak az összes tagját, mely marhaepe kivonatot tartalmaz.
A marhaepe kivonat a foltok kezelését teszi lehetővé környezetkímélő és igen hatékony módon.
A 18. században a vatikáni restaurátorok a gyertyafüsttől és tömjéntől elszennyeződött Sixtusi kápolna freskóit is evvel a gyengéd, természet adta lehetőséggel tisztították meg.
Mielőtt belevágnék a sűrűjébe, talán érdemes tisztázni, hogy a gyártó csak és kizárólag a vágóhídra kerülő állatok feldolgozása során hozzáférhetővé váló marhaepét használja terméke előállításához.
Talán bizarrnak tűnik és sokan ellenérzésekkel viseltetnek az állati alapanyag miatt, de biztosíthatok mindenkit, hogy a Heitmann termékek színe, illata, formája, állaga egyáltalán nem idézi az előállításhoz nélkülözhetetlen marhaepét.
A webáruházunkban is kapható termékcsalád változatos kiszerelésben szolgálja ugyanazt a célt:
hatékony, gyors, vegyszermentes tisztítás.
Még a termékek csomagolása is újrahasznosítható. :-)


Az első és szerintem a legalapvetőbb termék a 100 gr-os kiszerelésű, papírdobozos marhaepe szappan.
Gyakorlatilag alakja, állaga, felhasználási módja teljesen megegyezik a magyar piacon megtalálható mosószappanokéval. Ára igen kedvező, jelenleg 441.- Ft a webáruházban. Az hogy kinek mennyi ideig elég, a használat gyakoriságától függ, ezért nem mernék általánosításokba bocsátkozni.
Édesanyám, a család igen tapasztalt "foltvadásza" nélkülözhetetlennek tartja ezt a kiszerelést a mindennapokban. (Mint általában mindíg, ebben is igaza van. :-) )

A szappan alkalmazása:
A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha az epeszappannal a még friss, benedvesített foltot kezeljük, megdörzsöljük. Ha szükséges, egy puha kefével vagy ronggyal átdörzsölhetjük a nagyobb hatékonyság érdekében. Ha sikerült a foltot eltávolítani, akkor ki lehet öblíteni, vagy akár a mosógépbe tenni a többi ruha közé és elindítani a mosást.
Érdemes figyelni a textilen található ápolási utasításokra, de ha kétségei vannak, fél  hogy ruháját, terítőjét kifakítja a szappan a kezelt területen, érdemes próbát tenni az anyag egy rejtett felületén, ellenőrizve a ruhanemű szítartósságát.
Nekünk bevált, bátran ajánlom! :-)

3 megjegyzés:

eszterda írta...

Én is tanusíthatom, hogy nagyon jó és hatékony ez a szappan! Én a dörzsölés, folteltávolítás után rajta szoktam hagyni a textílián száradni és kiöblítés nélkül rakom a gépbe.

eszterda írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
eszterda írta...

véletlenül duplumot csináltam, ezért távolítottam el a másodikat:)))

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India