Restancia

Lassan két hónapja tettem ígéretet Zsófinak, aki hozzászólást írt az egyik bejegyzésemhez, hogy visszatérek még a Cleans All -hoz, hogy megosszam a termékkel kapcsolatos, gépi mosogatás terén szerzett tapasztalataimat.
Őszintén be kell valljam, hogy Zsófi szkeptikussága nem volt alaptalan. Gondolom sok terméket próbált, kereste a legjobb megoldást és nem talált megfelelő szert arra, hogy tökéletes csillogást és tisztaságot érjen el a gépi mosogatás során a hagyományos mosogatószer kihelyettesítésével.
A kezdeti  lelkesedésem ugyan lassan de biztosan alább hagyott a rendszeres, mosógépben való használat folyamán. A Cleans All-t nagyon kényelmesen tudtam adagolni a mosogató tabletta rekeszbe.
Sajnos hosszú távon azonban nem teljesítette azt az alapvető elvárást, hogy az evőeszközök és a poharak fényesek maradjanak.
Jó hónapos használat után kezdtem érzékelni, hogy az üveg opálosan  homályossá válik, és az evőeszközök is mattulnak, annak ellenére hogy a készletet tisztára mosta. Egy ideje visszatértem a hagyományos mosogató tablettákhoz, úgyhogy nem tudok fotót felrakni a mattulásról. :-(
Olyan jó lett volna ha jól teljesít a tesztidő alatt a termék... viszont a többi felületen, legyen az konyha vagy garázs, nagyon szép tisztaságot lehet elérni vele. 

2 megjegyzés:

Ledorka írta...

Én a mosódiót is próbáltam anno a mosogatógépbe. Hát.... nem az igazi. :( Viszont az agyonreklámozott mosogatószerek sem mindig válnak be. Nemrég vettem ecetes Somatot. Semmit sem ér. :((( Gyakorlatilag kézzel újra kell mosogatni mindent.
Pedig úgy szeretnék valami jó, és lehetőleg környezetbarát megoldást!

Trixi írta...

Valaki egyszer majd úgyis megtalálja a megfelelő megoldást! :-) Csak győzzük kivárni! :-)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India