Szilárd és folyékony szappanok


Folytatom a Faith in Natural termékek bemutatását, párhuzamban a webáruházba való  feltöltésükkel. Az áruházban részletesen olvashattok az egyes termékek összetételéről is, itt csak az általános bemutatásuk szerepel:

Szilárd szappanok
A hagyományosan eljárással készült tiszta növényi szappanok, magas koncentrátumban tartalmaznak aromaterápiás olajokat, melyek nem szárítanak. Alacsony pH tartalmuknak köszönhetően a szappanok lágyan tisztítják és felfrissítik a bőrét.
A termékeket a gyártó azok számára is ajánlja, akiknek nagyon érzékeny a bőrük, illetve kismamáknak és babáknak egyaránt.
Tíz különböző 100 grammos szappan közül választhatunk ízlés és igény szerint:Bio levendula szappan
Ajánlott: normál és száraz bőrtípusra, illetve gyermekek számára.
Általános bőr problémákra és izomfájdalmakra. Megnyugtat és relaxál, segít a fáradtság megszüntetésében, míg a bőrt tisztán és puhán tartja.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt

Bio teafa szappan
Ajánlott: zsíros bőrtípusra és tinédzserek számára.
A teafa olaj gombaölő, vírusölő és antibakteriális hatású tulajdonságai már régóta ismertek. Az organikus teafa olaj magas koncentrátumban található ebben a szappanban.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt.

Neemfa és propolisz szappan
Ajánlott: normál és zsíros bőrtípusra.
A neemfa és propolisz természetes vírusölő, gombaölő és antibakterális tulajdonságai mellett a parazitákat is kiírtja. Aromaterápiás olajokkal ajánlott gyermekek számára is.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt.

Bio kakaó szappan
Ajánlott: minden bőrtípusra.
Az organikus kakaó szappanban található flavonoidok antioxidánsokban gazdagok és segítenek a bőrt megvédeni a szabadgyököktől, melyek gyorsítják a sejtek öregedését. A kakaó elősegíti az örömhormonok termelését, és hozzájárul a jó közérzethez.
Nem élelmiszer, ne fogyassza.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt. 

Narancs szappan
Ajánlott: normál és zsíros bőrtípusra.
A tiszta narancsolajat tartalmazó szappan felfrissíti a bőrt és mélyen tisztít.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt.  Bio tengeri hínár szappan


Ajánlott: extra érzékeny bőrtípusra.
A mélytengeri hínár ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag, mely gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt. Babák fürdetéséhez is alkalmas.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt.

Rozmaring szappan
Ajánlott: normál és zsíros bőrtípusra.
A rozmaring olaj antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, összehúzza a pórusokat és frissítő hatású. A szappan pikáns aromája tipikus mediterrán növényekből származik.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt.

Bio kender szappan
Ajánlott: normál és száraz bőrtípusra.
Az organikus kender szappan organikus zöld teát tartalmaz, mely gyulladásgátló hatású és nagy mennyiségben tartalmaz Omega-3 olajat. A szappan aromaterápiás olajokban gazdag, hidratálja és regenerálja a bőrt, továbbá nyugtató és relaxáló hatásai vannak.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt.

Bio aloe vera szappan
Ajánlott: normál és száraz bőrtípusra, babáknak és időseknek egyaránt.
A szappanban található aloe vera és az egzotikus aromaterápiás olajok enzimekben gazdagok, melyek megnyugtatják és regenerálják a bőrt.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert sem fehérítőt. 


Gingko biloba szappan

Ajánlott: száraz és idős bőrre.
A ginkgo biloba eltünteti a szabadgyököket és serkenti a bőrregenerálódást. A szappanban található illóolajokkal újjáéleszti és erősíti a sejteket.
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, tartósítószert, sem fehérítőt.


Folyékony kézmosók
A folyékony szappanok egyre népszerűbbek, mivel higiénikus a kiszerelésük és könnyebben kezelhetőek, adagolhatóak az irodákban és otthon is, mint a hagyományos szappanok.
A folyékony szappanok anti-bakteriális hatású illóolajokat és organikus összetevőket tartalmaznak,  természetes módon lettek tartósítva (SLES felhasználása nélkül), így használatuk ideális minden bőrtípus számára.
A választék szerényebb, mint az előbb bemutatott hagyományos szappanoké  de szerintem mindenki megtalálja a számára megfelelőt. :-)

Bio aloe vera és teafa folyékony kézmosó 
Antibakteriális folyékony kézmosó kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A bio aloe vera gyulladásgátló, segíti a bőr regenerációját és antibakteriális hatással rendelkezik. A teafaolaj az egyik leghatékonyabb természetes fertőtlenítő, vírus- és gombaölő. A kézmosó más illóolajokat is tartalmaz, amik védik, táplálják a bőrt, illetve megvédik a kiszáradástól.

Levendula és geránium folyékony kézmosó
Antibakteriális folyékony kézmosó kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A levendulavirágnak nemcsak nyugtató és feszültségoldó, hanem élénkítő, frissítő, serkentő és immunerősítő hatása is van. A levendulaolaj megnyugtatja a gyulladt bőrt. Kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát, serkenti a bőr anyagcsere folyamatait és elősegíti táplálását. A geránium fertőzés- és gyulladásgátló hatású. A kézmosó más illóolajokat is tartalmaz, amik védik, táplálják a bőrt, illetve megvédik a kiszáradástól.

Bio tengeri hínár antibakteriális folyékony kézmosó 
Kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz. Parabén mentes. A vadon termett tengeri hínár Írország nyugati tengerpartjának mély vízéből származik. Jódban, szelénben és számos létfontosságú ásványban gazdag, tartalmaz vitaminokat és fehérjét. A tengeri hínár antioxidáns hatásával megszünteti a szabadgyököket és lassítja a bőr öregedését.
A folyékony szappan törődik bőrével és táplálja azt. 

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India