Mittudoménmi és a stift

Ma, a harmadik mosógép indítás után, már elég enervált voltam ahhoz, hogy a negyedik, színe szerint zöld mosást átvizsgálás nélkül indítsam...
Teregetés közben vettem már csak észre, hogy bizony két mittudoménmilyen folt maradt Marci pólójában. Gondoltam egyet, elővarázsoltam a korábban már bemutatott, de még általam nem tesztelt enzimes stift-et. (ez az, amelyik nem tartalmaz marhaepe kivonatot!!).
Őszinte legyek? A korábbi bejegyzésen leírtam azokat a dolgokat róla, amit a gyártó javasol, ahogyan a gyártó szerint használni kell, valamint hogy a temék mit tartalmaz... A gyakorlatias gondolkodásom miatt azonban én magam kicsit azért szkeptikus maradtam, hiába tudom és tapasztaltam sokszor, hogy a Heitmann termékek fantasztikusak... Ez a termék kicsi is, illatos is, nem is folyik... kac-kac nem tud ez semmit!
A még nedves ruhán bekentem a két pecsétet, melyekről fogalmam sincs, honnan származnak (megtapasztaltam, hogy nagyon könnyű kezelhetőséget biztosít a stift kiszerelés!!). Vártam egy kicsit, majd vízsugár alatt jól megdörzsöltem őket.
És akkor jött a WOW!
Mindkét folt annyira halvány lett, hogy már csak gyenge árnyéka volt valamikori önmagának.
Megismételtem a műveletet.( Bekence - várakozás 1-2 perc- dözsölés.) Volt pecsét, nincs pecsét.
Részemről 5* a terméknek!

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India