Agronatura - Bio kozmetikumcsalád Damask rózsa illóolajjal

Korábban egy új Bio kozmetikum termékcsalád bemutatását ígértem.
A Karácsony közeledtével úgy gondolom, ez egy komolyan szóba jöhető ajándék lehet nem csak a "bio és öko" gondolkodóknak, hanem a lágy virágillatokat kedvelőknek is.
Egy ajándék, mely egészséges, hasznos, egyedi, és örömöt adó, mellyel  nem csak szeretteidet, de akár saját magadat is meglepheted. :-)
Az áruházunkban megvásárloható Faith in Nature termékcsaládunkat tökéletesen kiegészíti a választékunkba újonnan bekerült Agronatura Bio kozmetikumcsalád mely rózsa illatú.A Damask rózsából vízgőzpárlással nyert varázslatos illóolaj és a válogatott, kiváló minőségű, magas tisztaságú összetevők garantálják, hogy a vevői igények legmagasabb szintjének is meg tudnak felelni.

Biztos voltál már olyan helyzetben, hogy szeretettél volna valami igazán különleges, egyedi dolgot ajándékozni, valami olyasmit, ami nem tömeg gyártmány, amit nem lehet mindenhol látni.
Ez a 6 tagú kis termékcsalád pont ilyen!

A termékekben lévő illatanyag csak és kizárólag Damask rózsából nyert bio illóolaj.
A kollekció tagjai:
  1. Bio Damask rózsa Tusfürdő (500 ml- pumpás kiszerelés)
  2. Bio Damask rózsa Sampon (250 ml)
  3. Bio Damask rózsa Hajkondicionáló (250 ml)
  4. Bio Damask rózsa Testápoló (150 ml – tubusos kiszerelés igényes díszdobozba csomagolva)
  5. Bio Damask rózsa Kézkrém (75 ml – tubusos kiszerelés igényes díszdobozba csomagolva)
  6. Bio Damask rózsa Testolaj (100 ml)
Gyártó az Agronatura olasz cég, mely 1986 óta termeszt orvosi gyógynövényeket és készít illóolajokat. A cég csak olyan mezőgazdaságokkal működik együtt, akik bio illetve biodinamikus termelést végeznek.
Olaszország gyógynövény termelő vidékén, Monteferrato-ban (Piemonte régió) találhatóak. 80 olyan bio és biodinamikus mezőgazdaságot fog össze, melyek természetes orvosi gyógynövényeket termesztenek.

A rózsák gondozása nagyon sok fizikai erőfeszítést igényel (évi 4-5 alkalommal kézi metszés), és semmilyen kémiai úton nem kezelik őket.
A termékek előállítása során mesterséges adalékot nem használnak. A tiszta, természetes alapanyagoknak köszönhetően a termékek kiváló minőséget képviselnek.
A termékek ICEA (olasz Biokontroll) tanúsítványt kaptak.

A kollekció tagjai növényi összetevőkből készülnek, és ugyanúgy nem tartalmaznak parabéneket (tartósításra használt kőolajszármazékokat), műanyagokat (SLES, SLS), mesterséges színezékeket, szintetikus illatanyagokat és egyéb egészségkárosító hatóanyagokat, mint ahogy azt a Faith in Nature márkánál megszoktuk. :-)


-     A habzóanyagot zab és cukor kivonatok helyettesítik.
-     Emulgálónak növényi liszteket használnak (nem kémiai anyagokat), ezért közülük egyes termékeket használat előtt fel kell rázni, hogy a termékekben lévő olajok és egyéb összetevők vegyüljenek. A sampon, tusfürdő és hajkondicionáló „rétegekre bomlása” azt jelzi, hogy a termék természetes összetevőkből áll, mesterséges emulgeálószert nem tartalmaz.Úgy gondolom ezek a testápolócsalád méltó lehet figyelmetekre a karácsonyi forgatagban.


A termékeket az áruházban itt találod: KATT0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India