Házi kassza / üveg kassza

A napokban beszélgettem a google chat-on Beával. Ki mit csinál éppen, mivel szöszöl. Varrós blogtársamról tudom, hogy folyton folyvást köt, varr, horgol és szab.
Akkor éppen Cashflowt csinált... ????!!!!! Ő??? Na erre a témára lecsaptam. Gyorsan fel lettem homályosítva, hogy az internetről letölthető egy program, amellyel a családi költségvetést, vagy üzleti ki és bevételeket egyszerűen és átláthatóan lehet kezelni.
Nosza nekem sem kellett több! Pár percen belül már az én gépemen figyelt tettre készen a program. :-) Azóta már megismertem, kialakítottam az üzleti és a házi pénzmozgás figyelésére alkalmas struktúrákat, mivel több költségvetést is lehet vele kezelni és ha már mi jó blogosok gyakran a gép előtt ülünk, célszerű ezt a magyar nyelvű programot használni. :-)
Bea, köszönöm Neked a fantasztikus ötletet! Örülök neki!
Remélem sok család fogja használni és segítségével hó vége felé is fog még csörögni pénz a zsebekben, sőt, a családok havi megtakarításai is emelkedni fognak. :-) Még most, karácsony előtt érdemes letölteni, hogy lássuk meddig nyújtózkodhatunk és azt is, hogy milyen következménye lesz, ha nem vesszük figyelembe anyagi korlátainkat!
Hiába, nem mindenki tudja kezelni a pénzügyeit... egy kis támogatás nem árt! ;-)
Sok sikert kívánok mindenkinek!

1 megjegyzés:

Bea írta...

De cuki vagy. :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India