Újdonságok! Szolgáltatás és termékek :-)

Nagy örömmel jelentem, hogy elérhetővé vált áruházunkban a pick-pack pontokba történő csomagrendelés!
Ha eddig visszatartottad magad az internetes vásárlástól a postaköltségek miatt, most meggyőződhetsz róla, hogy már 0,5 kg felett megéri pick-pack pontba kérned a nálunk megrendelt termékeket, mert kedvezőbb a szállítási költség és nem kell otthon várnod a postást, sőt ha eddig alternatívaként a munkahelyedre kérted a csomagot, ezentúl a főnököd engedélyét sem kell kérned, mert van egy harmadik lehetőség, hogy átvedd a csomagod hazafelé menet!
Hogy megtudd miről is van szó, kattints ide: KATT 
Nem tudom, hogy vagy vele, de a mi családunk már jócskán kapott az őszi vírus és baci szaporulatból... Éppen ezért -és mert tudom, nagyon sok családos, kisgyermekes anyuka, vagy éppen gondos apuka, nagyszülő vásárolja termékeinket-, egy igazi német, minőségi öblítőre szeretném felhívni figyelmed.

Áruházunkban a novemberi hónap terméke az ImpreSan Hygiene Spüler sensitiv.
(Katt a képre, hogy az áruházba juss)


A terméket a marhaepe szappanjairól már igen jól ismert Brauns Heitmann cég készíti. Olyan kiváló minőségű Sensitiv fertőtlenítő öblítő ez, melyet bátran használhatsz beteg, legyengült immunrendszerű családtagjaid, vagy gyermekeid ruházatának mosásakor.
A sensitiv öblítő illat és színezékmentes, kézi és gépi mosáshoz egyaránt használható, így nyaralások-telelések alkalmával is jó szolgálatot tehet idegen környezetben.
Az ImpreSan termékcsaládhoz tartozik még az
  • ImpreSan fertőtlenítő spray 100 ml-es pumpás
  • ImpreSan fertőtlenítő spray 250 ml-es pumpás
  • ImpreSan fertőtlenítő öblítő 1 literes
Alkalmazhatod őket:
  • Bőrrel rendszeresen érintkező textilek esetén (fehérnemű, zoknik, harisnyák, pizsamák, ágyneműk, hálóingek, trikók, blúzok
  • Baba, kisgyermek és gyermekruhák (Főleg, ha gyermeked szereti a háziállatokat :-))
  • Sportruhák, törölközők, úszófelszerelés, kádkilépők (a nedves textil könnyű terep a gombáknak)
  • ha elutaznál és idegen helyen, rossz, vagy nem megoldott higiéniás körülmények között vagy

Ez a termékcsalád higiénikus, tiszta kellemes illatú ruhákat biztosít (kivéve a Sensitiv, mert az nem tartalmaz illatanyagot). Megszüntetik a kellemetlen szagokat, a mosógépet is fertőtlenítik, klinikailag tesztelt termékek.
A fertőtlenítő öblítők hatékonyak alacsony mosási hőfoknál is, baktériumok, gombák (pl. bőrgomba) és bizonyos vírusok (pl. rubeola, mumpsz, felső légúti fertőzéseket előidéző vírusok ellen.)


Nemsokára webáruházunk karácsonyi ajánlata is gazdagodni fog, egy hihetetlenül finom illatú (Damask rózsa) Bio kozmetikumcsaláddal


Egyedi látvány a szemnek,
Érzéki illat az orrnak,
Bársonyos kényeztetés a testnek.


Mielőtt elkapkodnád a karácsonyi ajándék vásárlást, nézz be hozzám gyakran, nemsokára erről a kozmetikumcsaládról is fogok írni.  :-)

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India