AIKIDO

Idestova két és fél éve vagyok itthon második gyermekemmel. A terhesség utolsó két hónapját (ha jól emlékszem), de lehet csak egyet, már itthon töltöttem a nagy meleg nyárban, feszülő, vizes, puffadt végtagokkal. Kb. úgy néztem ki, mint Shrek...csak nem voltam annyira zöld. :-)
A szülés után teltek a hónapok és a rajtam maradt 6-8 kilócska meg se moccant.
Rövidebb időkre egy-két edzőtermi sportot is kipróbáltam, de mind a feledés homályába merült.
Közben persze érzem, hogy valamit csinálni kell, ez így nem mehet tovább!
A facebook-on egy régi vásárlóm fotójára akadtam, kiderült hogy Aikido-zik. Ráadásul itt a közelünkben. :-)

(A fotó csak illusztráció, nem az edzésen készült és nem én szerepelek rajta)

Lebeszéltük, hogy meglátogatom az edzést és ott is ragadtam. Eddig kétszer voltam náluk és egyszer a férjemék edzésén. Nagyon jól éreztem magamat mindkét helyen. Minden izmomat meg kellett mozgatnom és bizony izomlázam is lett mindhárom alkalom után. :-)

Hogy miért is írom le mindezt? Mert ismét témába vág a LadyCup! Az első két tervezett edzésnap bizony beleesett a piros betűs napokba, az Aikido edzőruha a Gí pedig gyönyörű hófehér...  :-(  Egyértelmű volt, hogy a bukfencek, gurulások, terpeszek, guggolások között nem tudok majd figyelni a betétre és nagyon ciki lenne ha eláznék. (Az edzésen jóval több a fiú mint lány.)
A LadyCup végső próbája elérkezett. Eddig is nagyon jól szuperált a hétköznapokban, de ha most bizonyít -gondoltam-, akkor tényleg örök hála és hűség a részemről.
És úgy is lett. :-)) Abszolút tökéletes védelmet, kényelmet, és nyugodtságot biztosít. Az edzőruhám fehér maradt, a mozgásban nem korlátozott semmi, a feladatokra koncentrálhattam.
Nem csak ezért jó hogy a LadyCup-ot használom, mert kényelmes megoldás, hanem azért is, mert az eddig használt betétekre egy ideje allergiás lettem. A bőröm pár órányi kontaktus után elkezd hólyagosodni, kipirosodik és viszket. Több napba telik, míg elmúlik és nagyon kellemetlen.
Egyszóval én csak jót tudok mondani az orvosi szilikonból készült LadyCup-ról. Eddig 3 " piros betűs turnust" próbáltam ki vele és biztos, hogy maradok e mellett a megoldás mellett. :-)


Ha nem vagy extra érzékeny (orvosi szilikon), akkor évekre szóló kényelmet biztosíthaszt magadnak egyetlen LadyCup-al! :-)


0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India