Varróház - Nyereményjáték

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az alábbi nyereményjátékot melyet a Varróház hirdetett meg, és amelynek nyereményét én küldöm meg a nyertesnek :-).
Kérlek, ha van lelkes, varrni szerető ismerősötök, küldjétek tovább nekik a bejegyzés linkjét, hátha kedvet kap a babzsákfotel készítéshez.

Szép estét, Trixi


Aki december 13-17-ig vásárol babzsákfotel szabásmintát, egy éves biomosás csomagot nyerhet, több, mint 9000Ft értékben!
Szentestére odaér a nyeremény, és a fa alá teheted.

Az ajándékcsomag tartalma:
1 kg SapIndus mosódióhéj
2 kg Fehérítő só (100% nátrium perkarbonát)
250 ml szórófejes marhaepe enzimes folttisztító
250 ml marhaepe enzimes gallértisztító
250 ml folyékony illatmentes mosódió

Aki december 13-17 között bármely csomagban babzsákfotel szabásmintát vásárol, az egy nyereményjátékban vesz részt. December 17-én 16 óráig tart a játék, ekkor kerül sor a nyertes kisorsolására.
Az ajándékcsomagot a Jó áron webáruház képviseletében a NaturOnline Kft ajánlotta fel.


   

A szabásmintákat mostantól prioritare adjuk fel. Ha rendelsz, és elküldöd a befizetés igazolását e-mail-ben az ugyfelszolgalat@varrohaz.hu e-mail címre, akkor 24 órán belül elsőbbségivel postára adjuk a szabásmintát.
Olvasd el a babzsákfotel szabásminta részletes ajánlóját, és a lap alján meg is tudod rendelni! Kattints ide!


Szép napot!
Majoros Zsuzsa
Varróház On-Line


U.i: Egy babzsákfotel megvarrása nem igényel különösebben nagy varrás tudást! Rendeld meg most, vedd meg hozzá az anyagot, és már csenget is a postás a szabásmintával. Az interneten minden segítséget megkapsz az elkészítéséhez, vágj bele most, és szerezz vele hatalmas örömet! Kattints ide!

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India