Második rész: Vírus és Baci irtásra fel!

Korábbi bejegyzésemet folytatva, most egy konyhai fertőtlenítő tisztítót szeretnék bemutatni nektek és a sokak által ismert és használt ezüstkolloid (melyről sokat elégedetten számolnak be) termékeket.

Konyhai fertőtlenítő tisztítónkat a Brauns-Heitman német cég gyártja. Aki ismeri és használja a marhaepe kivonatos folttisztító termékeinket, az biztos lehet benne, hogy egy újabb biztonsággal és nagy hatásfokkal rendelkező Brauns termékről van szó.

Gyorsan, hatékonyan távolítja el a szennyeződést, a zsírt, a vízkövet, miközben fertőtlenít.
A konyha teljes területén alkalmazható.
- sütő
- tűzhely
- mikrohullámú
- hűtő
- munkapult
- szemetes

Megszünteti a kellemetlen szagokat. Masszív lerakódások esetén is sikereket érhetünk el vele. :-)

Térjünk át az ezüstkolloid hatásán alapuló fertőtlenítésre:

Beteg ember, kisgyermek, legyengült immunrendszerű ember esetében egyre többen számolnak be arról hogy a baktériumok elleni antibiotikumokkal nem érték el a megfelelő hatást. Sokan orvosi javallat nélkül kezdenek antibiotikum szedésébe, vagy éppen a  tünetek megszűntével, korábban hagyják abba a szedését, mint az egyébként előírt.
Mindegyik eset veszélyes.
Előbbi azért, mert nem tudhatjuk, hogy arra a betegségre valóban antibiotikum kell-e, hiszen vírusokra az antibiotikum nincs hatással, tehát felesleges szedni, vagy, a baktériumtörzs kap egy kis ízelítőt az antibiotikumból, majd megrázza magát, talpra áll, és rezisztens lesz. A nem kellő ideig alkalmazott antibiotikumnak ez a hátulütője.
Mit tegyen az, aki nem akar antibiotikumot szedni elvből sem?
Visszanyúlhat a mai kor technológiájával előállított ezüst kolloidhoz.

Az ezüst, fertőtlenítő hatását több száz éve ismerik. 

Az ezüst kolloid vízben található egyenletesen eloszlatott nano méretű (1nanométer = 1 milliomod milliméter) ezüst részecskéket tartalmazó, folyadék halmazállapotú "oldat". Előállítása ellenőrzött laboratóriumi körülmények között történik, nagy tisztaságú (quadrát) ezüst és un. ultratiszta víz felhasználásával. Jótékony hatása, a nano méretű ezüst baktériumölő hatásának köszönhető.
Kolloidnak nevezünk minden olyan részecskét, amelynek mérete 1-500 nanométer közé esik.


A kolloidált ezüst, az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.

Az ezüst a kórokozók pusztulását úgy idézi elő, hogy a baktériumokba, gombákba, parazitákba kerülve gátolja a tiolenzimek működését.

Belsőleg használható termékünk a Crystal Silver, mely grapefruit mag kivonatot is tartalmaz. Két kiszerelésben tartjuk: 200 ml és 500 ml.

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetünkben úgy viselkedik, mint egy második immunrendszer. Rendszeres fogyasztása esetén ugyanis a fehérvérsejtekkel és a nagy falósejtekkel kölcsönhatva aktiválja az immunrendszert, valamint elpusztítja mindazokat a mikroorganizmusokat, amelyek közvetlenül érintkeznek vele.
Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid megfelelő mennyiségben jelen van a szervezetben.
Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyítására is, illetve a gyógyulás elősegítésére. Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon apró ezüstrészecskéket tartalmazó homogén oldat, amelyben az ezüst nagy tisztaságú vízben van eloszlatva.
Nem tartalmaz stabilizátort, festéket, kötőanyagot vagy bármilyen más adalékot.
Belsőleg vagy külsőleg egyaránt alkalmazható.
Már az ókori görögök és rómaiak is ismerték és felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek pedig megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára.
Az orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra. A kolloid ezüst nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében, az immunrendszer hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.
Egyre többen igénylik, hogy ne csak azokat a felületeket, tárgyakat tudják fertőtleníteni, melyekkel minden napos kapcsolatba kerülnek, hanem azokat is, melyeket közvetlenül a bőrükön viselnek akár napi 8-12 órát. Ugyanúgy textíliáinkon is elérhetjük a fertőtlenítő hatást, ha egyszerűen a mosógépbe adagoljuk az ezüstkolloidot egy-egy mosás alkalmával.
Mosáshoz ajánlott termékünk két kiszerelésben létezik. 500 ml és 1000 ml

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India