Párnapos kakaó

Mostanában mint látjátok inkább a webáruházam fejlesztésével, a termékpaletta bővítésével és az akciókkal voltam / vagyok elfoglalva. Persze ez nem jelenti azt, hogy háztartásunkban a pecsétek és foltok megszűntek képződni, főleg, hogy fiam rájött, a kakaós tejbegríz márpedig finom. :-)


Múlt héten pénteken, szombaton és vasárnap is azt kért reggelire, így egyre erőteljesebbé váltak a pecsétek a partedlin és persze hiába van tányéralátét, a partedliről az asztalterítőre kenődik a lepottyant finomság.


Úgy gondoltam, mindkettőt marhaepe szappannal fogom kezelni, de előtte beáztattam őket, kézmeleg vízbe, hogy az odaragadt tejbegríz leázzon.

 Az asztalterítőt a kenőfejes folyékony marhaepe szappannal kezeltem az áztatás után, majd 5-10 perc hatás után folyattam rá vizet és kézzel átdörzsöltem.

 Nagyon szép lett. :-)


 A partedliről is sikerült leáztatni a masszív tejbegríz maradványokat, de egy - két kakaófolt megmaradt.


Ezeket a 250 ml-es szórófejes folyékony marhaepe szappannal kezeltem, szintén nagy hatékonysággal, mint az látszik a már megszáradt partedlin. :-)
Ahhoz, hogy a fehérség megmaradjon, nátrium perkarbonátot (fehérítő só) is raktam a mosáshoz, amikor elindítottam az előkezelt partedlikkel és a többi fehér textíliával a mosógépet.


Az összes fotó közepén van egy sárgás-zöldes elszíneződés, ezt nézzétek el nekem, telefonnal fényképezek és nem igazán sikerülnek jól a fotók. :-( A partedlik egyébként olyan szép fehérek, mint ahogyan az a fotók szélein körben látszik is. :-)Ó, amit talán még érdemes tudni a partedlikről: a fiam szerintem már egy, vagy másfél éve használja őket. :-)

A folttisztítókat megtekinthetitek, és olvashattok róluk bővebben ITT.


0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India