Törjem? Vagy mégsem?

Sokszor megesik, hogy olyan vásárlóval kerülök kapcsolatba, aki már ismeri, használja a mosódiót. Beszélgetés közben elmondom, hogy az általam forgalmazott SapIndus-ból mennyit kell a zsákba rakni (4-5 szem) és hányszor lehet visszatenni a mosásba (4-6 alkalom).
Ez fontos abból a szempontból, hogy a vevő világosan lássa, hogy ez egy jó minőségű, igen takarékos mosódióhéj ellenben azokkal, melyeket csak 2-3 alkalommal lehet mosásba visszarakni.
Amikor a vevő kézbe veszi a terméket, láthatja, hogy szép egyben lévő, nem töredékes héjak vannak a csomagolásban, magok és magtörmelékek nélkül.
Beszélgetés közben az is kiderül, hogy én nem szoktam összetörni a héjakat, mielőtt a mosózsákba rakom őket. A döntő többség rácsodálkozik, mert ő úgy hallotta hogy össze kell törni és töri is.
Tapasztalatom szerint ez teljesen felesleges. 
(Ezt ti is kipróbálhatjátok, ha pár szem héjat raktok egy edénybe és folyó meleg vizet engedtek rá. A kioldódó saponin szép, enyhe habzásba kezd.)

Jön a kérdés tehát a vevő részéről:

Most akkor törjem? Vagy mégsem?


Legyen ez mindenki szuverén joga, DE! Tételezzük fel, hogy használat előtt összetöröd a héjakat és mosás közben véletlenül kibomlik a zsákocska szája...
ÁÁÁÁÁ!!!!
No, EZT nem kívánom senkinek, de velem ma megtörtént. :-) És? Csak 4 szemet kellett kivennem a dob aljából és a ruhák közül, ami kevesebb mint fél perc idő ráfordítást jelentett. :-)
Jóval több bosszúsággal, keresgéléssel, szemezgetéssel, rázogatással kell szembesülnie annak, aki széttöri a héjakat. :-(
További kellemes biomosást kívánok mindenkinek, Trixi :-)

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India