Mosható pelus és a többiek :-)

Régóta szerettem volna, hogy mosható pelenkák is szerepeljenek termékpalettánkon. Nagyon jó dolognak tartom a környezet és a pénztárca kímélésének eme igen kényelmes módját.
Saját tapasztalatom a Pop-in pelenkákkal kötött közeli ismeretségemnek köszönhető, ugyanis amikor kisfiam pár hónapos volt, vettünk egy próba pelenkát. Szerettem, mert kényelmes volt a babának, kényelmes volt nekem, szép színes és puha volt, és maximálisan ellátta funkcióját. A családra heti 4-5 alkalommal mosok, tehát nem jelentett volna többlet munkát a pelenkák mosása sem.
Sajnos itt elakadtunk.
Őszinte leszek, a férjemmel közösen, akkor még nem láttuk be, hogy a mosható pelenkák mekkora anyagi kiadástól mentesíthetnek minket, arról a rengeteg kidobott pelenkáról pedig ne is beszéljünk!

Nemrég kiszámoltam, hogy mai napig kb. 200.000.- azaz KETTŐSZÁZ EZER forintot spóroltunk volna meg, ha megvesszük anno a 20 db-os pop-in szettet. Ez a pénz most szó szerint a szemétdombon hever! :-(
Marci 2,5 évesen nappali üzemmódban már pelenkafüggetlen fiatalember, de éjjelente még 1 pelust kukázunk, mert a lefekvést 1 cumisüvegnyi víz nélkül nem tudja elképzelni. 
Tehát az eldobható pelenka költségeink itt még nem álltak meg. DE! Várom a gyártó XL-es mosható leszoktató bugyiját, mert át fogunk térni arra. :-) kb 2 hét múlva érkezik! :-) Talán valamit így sikerül jóvá tennem a pénztárcánkkal és a természettel szemben is.

Addig is, aki szeretné megismerni ezeket a pelenkákat, a kiegészítőket, vagy egyéb babás termékeket, mint pl. borostyánkő nyaklánc, BOLA, vagy hordozókendők, kérem, nézzen be webáruházunkba.
A termékek feltöltésével még nem végeztem, napról napra több termék lesz majd megtalálható az oldalunkon.
Várok szeretettel minden kedves érdeklődőt :-)

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India