Megújult Faith in Nature vegán mosogatószer!

Miben lett más az új termék a régitől?
 
A megújult Faith in Nature mosogatószer a régi Clear Spring termékkel szemben antibakteriális hatású, mely megöli a Listeria, Pseudomonas aeruginosa, S.aureus és más baktériumokat.

Sokkal koncentráltabb lett, mint a korábbi változat, mivel az összetevői között egyáltalán nem szerepel víz, míg a régi formula 30 % vizet tartalmazott.

Erőteljes antibakteriális hatásának és koncentrált állagának köszönhetően most még gazdaságosabb, mint a korábbi változat, ezért ajánljuk, hogy használd a terméket takarékosan, sokkal kevesebb is elegendő belőle, mint a korábbi formulából.  

Még az edényekre rászáradt élelmiszerekkel szemben is hatékony, erős zsíroldó hatásának köszönhetően ragyogóvá varázsolja edényeinket, evőeszközeinket.

Természetes növényi illóolajokkal dúsult a termék, melyeknek köszönheti kellemes, citrusos illatát.
Természetes növényi alapanyagokból készült, ezért kíméletes a bőrrel, nem szárítja ki a kezet. Érzékeny bőrűek is használhatják.
A termék nem tartalmaz foszfátokat és parabéneket, teljes mértékben lebomlik a környezetben.

Nemcsak a Vegán Társadalom és a BUAV (Brit Unio az Élveboncolás Megszüntetéséért) szervezetek fogadták el a terméket, hanem a "Love Your Lakes" Egyesület is elismerte a kiváló minőségét és logójával ellátta a terméket. Ők arra buzdítanak minden embert, hogy használjunk tiszta, növényi eredetű, vegyszerektől mentes háztartási tisztítószereket, hisz ezek a természetbarát hatóanyagok teljes mértékben lebomlanak a környezetben, és nem szennyezzük velük a folyókat, a tavakat így a Földet.   

Megváltozott külalakjának köszönhetjük, hogy praktikusabb lett a termék fogása. Míg a régi 1 literes kiszerelést nehezebb volt a kézben megtartani és felemelni, most az új flakon görbületeinek és csúszásgátló kis pöttyöknek köszönhetően biztonságosabb és könnyebb a mindennapi használata.
Korábban a kupak zárásával kapcsolatban, s ennek köszönhetően a termékek biztonságos szállíthatóságával problémáink voltak, amit a gyártó figyelembe vett, és most sokkal erősebben záródó kupakokra cserélte a régieket.

Javasolt felhasználás:
Használd a terméket takarékosan! Pár cseppet tegyél a mosogatószerből egy nedves mosogatószivacsra vagy a mosogatótálban lévő forró vízbe, és mosogass el vele. Mosogatás végén tegyél pár cseppet a szivacsra, és nyomkodd meg, hogy a szivacsot fertőtlenítsd.

Az ÚJ termék már kapható, szeretettel várjuk megrendeléseiteket.

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India