Anyák napja

Nemrég döbbentem rá, mennyire közel is van az anyák napja!
Ki ne szeretné kényeztető ajándékkal meglepni ez alkalomból a saját édesanyját?
Bemutatom hát az erre a célra leginkább megfelelő termékcsaládot, hogy segítsek Neked a döntésben. :-)


A Simply Organic teljesen természetes és bio professzionális haj-és testápolási termékcsalád. 
A Simply Organic márkanév a biztonság, a minőség és a luxus szinonimájává vált - a fodrászok és szalonok munkatársai kiváló szolgáltatást tudnak biztosítani a vendégeik számára.
A cég alapgondolata:
"Ugyanolyan fontos az, hogy mit kensz a bőrödre és a hajadra, mint az, hogy mit eszel."

Ezekkel a termékekkel egy kellemes, otthoni luxus kezelést biztosíthatsz anyukádnak! 
Segít regenerálni a töredezett hajvégeket, és megvédi a roncsolódott hajat a további károsodástól. Visszaadja a felhám rugalmasságát, a hajnak azonnal egészségesebb kinézetet biztosít.
Felhasználás:
Vidd fel a terméket a frissen megmosott hajra. Dolgozd be alaposan a kívánt mennyiséget, különösen figyelj a hajvégekre!
Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. A legjobb eredményt akkor kapod, ha a pakolást melegen tartod!


Ezzel a kezeléssel dúsabbá tehető a vékony, egyenes illetve göndör haj. A hajszálak feltöltődnek nedvességgel, erősebbek,  vastagabbak lesznek, így dúsabb lesz a hajkorona. A természetes növényi összetevők lehetővé teszik a hajszálak számára, hogy maximális mennyiségű nedvességet szívjanak magukba, mégse nehezítsék el azokat.

Felhasználás: Dolgozd be a kívánt mennyiséget a frissen megmosott hajba. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd ki. A természetes hajmennyiség elérése érdekében a pakolás során tartsd melegen a hajat.


Professzionális otthoni kezelést biztosít mindazoknak akiknek érzékeny a fejbőrűk, festik/színezik a hajukat vagy orvosi kezelést kapnak.
A termék kiváló lehet még azoknak is, akik parókát vagy hajhosszabbítást viselnek – mint például a modellek, a színészek illetve a színésznők. (Ezzel a termékkel a borotvált fejbőrt is ápolható, mert megfelelően tisztítja és táplálja azt.)

Felhasználás:  Hajmosás után, alaposan masszírozd be a krémet a fejbőrbe, és hagyd hatni 5 percig. Öblítsd le meleg vízzel.

Ezeket a termékeket neves szalonok, szállodák szolgáltató egységei használják, biztos lehetsz a kiváló minőségben és az ajándékozás sikerességében.

A Simply Organic termékcsalád további tagjai (zselé, hajlakk, spray, wax) a mindennapokban is jól használhatóak hajformázásra.
Megtalálod Őket webáruházunkban.


Kedves Édesanyák, sok szeretetet és boldogságot kívánok Anyák Napja alkalmából!


Trixi
0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India