Zöld autóápolás

Melyik férfi ne szeretné az autóját? A legtöbben közülük mániákusan tisztán és rendben is tartják azt, nem lehet rajta egy homályos folt, egy bogárpiszok, sem pedig fénytelen alufelni. :-)
De milyen jó is csinos, tiszta ápolt autóban utazni!
Hogy meglegyen a komfortérzetünk és közben a környezetvédelem se szoruljon háttérbe, felejtsük el a vegyszeres alapú autómosó sampont, a kárpittisztítót, a fém tisztítót, mert helyettük megérkeztek az új, 100% természetes eredetű készítmények!

Hat olyan termékről van szó, melyek használatával gyönyörű tisztára varázsolható és tisztán tartható az autó úgy, hogy közben a bőrünk nem érintkezik vegyszerrel, és a csatornába se pacsáljuk el a több liternyi szennyezett vizet.

Az Aluma Shine termék autók esetében nagy hatékonysággal használható alufelni tisztításra, de ha szemfülesek vagyunk érdemes eloroznunk néha a terméket a férjünktől, és mi is használhatjuk alumínium, króm, réz, szénacél és rozsdamentes acél felületeken a lakásban. Nem hagy foltot, nem maszatol, sőt csillogóvá teszi a kezelt felületet.

A Bio Foam autósampon természetes, biológiai úton lebomló termék. Növényi formulája élő enzimekre épül, melyek a zsírt és az olajat táplálékként hasznosítják, így azokat nagy hatékonysággal távolítja el, a porral és a kosszal együtt.

Bio Stain off for Car
Alapjaiban a korábban már bemutatott Bio Stain off -ra épül, de sokkal inkább figyelembe veszi az autók esetében előforduló szerves szennyeződéseket, mint  például ételfoltok, vagy a gyermekek körében utazáskor oly sokszor előforduló rosszullét...

A Windscreen Magic kifejezetten szélvédőtisztításra lett kifejlesztve, hiszen kívül nem csak egyszerűen a porral és az esőnyomokkal kell megküzdenie, hanem a rovartetemekkel is, melyek tavasztól késő őszik szépen rátapadnak az üvegre. Az üveg belső felületére ugyanúgy használható a termék, hiszen a kilélegzett levegőtő zsírtartalmától, a rátapadt portól, vagy éppen kezünk nyomától meg kell tisztítanunk azt is.


A Carpet Magic kárpittisztítóval vegyszermentesen és hatékonyan takaríthatjuk ki (nem csak) az autó kárpitját, szőnyegeit. Sár, vér, bor, zsír, olaj, kosz, mind-mind olyan szennyeződések, amivel megbirkózik.
Kellemes illatot hagy maga után. :-)

SOS 5300 Hydrocarbon Növényi kivonat, melynek hatóanyaga összetett enzimrendszer és 12 mikrobatörzs mely felel az ásványi olajok lebontásáért.
Ezt a termék leginkább a garázsban (szervizben) hivatott ellátni feladatát, vagy ott, ahol ásványi olajfolt kerül a kövezetre, padlóra, beton felületre. Ha csöpög az autódból / motorodból az olaj, és nem tudod mivel eltüntetni, akkor jön az SOS 5300!
Használati útmutatóját fontos elolvasni, a termék sűrítmény! Csak a tiszta vízzel (1:4 arányban) történő higítás aktiválja a mikrobákat!


A termékekről bővebben olvashattok ITT.

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India