Citromsav

Egy újabb környezetbarát tisztítószerrel, a citromsavval bővítettük áruházunk kínálatát.

A citromsav kiválóan alkalmas háztartási készülékek (kávé- és teafőzők, egyéb kisgépek) vízkőtelenítésére. Ellentétben az ilyen célra a kereskedelemben kapható szerekkel, nem mérgező, könnyen elöblíthető és ami még fontos, az előbbiek árának töredékéért beszerezhető. A hasonló célra, hagyományosan  használt ecetnél is sokkal alkalmasabb a vízkő eltávolítására, hiszen az ecettel ellentétben sem sajátos ízt és szagot nem hagy hátra a tisztított felületen és a lakásban.
Használata egyszerű és praktikus, a gépeket csak forrald át a citromsavas vízzel, de takaríthatod vele fürdőszobádat is. Nedvesítsd be a törlőrongyot, vagy szivacsot és érintsd a citromsav kristályokba, hogy feltapadjanak rá. Már kezdheted is a munkát a kívánt felületen. :-)

Ha nem szeretnéd, hogy a kényes felületet összekarcolja a citromsav kristály, érdemes oldatot készítened egy flakonban. Az így kapott folyadékot használhatod zuhanykabinban, szanitereken is.
Tárold gyermektől távol, és ne feledkezz meg az oldat feliratozásáról sem, mert a termék lenyelve mérgező, külsőleg irritatív hatású!
A citromsavról bővebb információhoz juthatsz a wikipédiában ITT.

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India