Feketeköménymag olaj fürdő- és tusológél...részlet a vevőinknek küldött hírlevelünkből:

Feketeköménymag olaj fürdő- és tusológél
"Kiemelt termékként szeretném bemutatni a Feketeköménymag olajos fürdő- és tusológélt, mely pár nap alatt a kedvenc tisztálkodó szerem lett.
Mielőtt áruházunkban értékesíteni kezdenék egy terméket, hatékonyságáról, használhatóságáról, az általa nyújtott komfortérzetről és az igért hatásokról igyekszem meggyőződni.
Így történt ez a Feketeköménymag olajos tusológél esetén is.Kisfiammal való terhességem idején gyakori látogatója lettem a bőrgyógyászatnak, ugyanis hasam mindkét oldalán a medencecsontoknál és hátul a gerinc vonalában ekcémás, viszkető területek jelentek meg. Ez nálam maradandó hozománya lett a gyermekáldásnak, immár három éve folyamatosan küzdök az enyhülő-fellobbanó bőrproblémával.
Míg a bőrszárazságot, fehérre repedezett lábszárakat tökéletesen helyrehozta az Aleppo szappan, addig az ekcémás területek shea vajjal, makadám dió olajjal történő kezelése sem hozott nálam enyhülést.
Kereső, kezdeményező tipus lévén új remény csillant előttem, mikor találkoztam a német gyártmányú, magas minőségi és tartalmi követelményeknek megfelelő termékkel.
Úgy gondoltam adok egy újabb esélyt magamnak, hogy ne kelljen folyton receptért sorba állnom a bőrgyógyászaton.
A fürdő- és tusológél érdekessége, hogy nem habzik. A sárgás színű gél -a nedves bőrön elmaszírozva- fehér, krémes jelleget ölt, hatékonyan tisztít, mellette kellemes, puha, bársonyos bőrt bizosít.
Kőolajszármazékot, színezéket nem tartalmaz.
A zuhany alól kiszállva nem kell testápolót használnom és mind a bőröm, mind a fürdőszoba kellemes, egzotikus - fűszeres - növény illatú.
Összességében elmondhatom, hogy amellett, hogy kellemes komfortérzetet biztosít a használata, 5-6 alkalommal után az ekcémás, érzékeny terület viszketése is megszűnt. :-)
Feketekömény-Papaya testápoló tej is ígéretesnek tűnik a nyári napozás és kertészkedés által igénybe vett bőr számára.
A feketeköményről bővebben a wikipédiában is olvashattok: KATT IDE "


Ha Te is szeretnél értesülni a hasonló érdekességekről, aktuális akciókról és kedvezményekről, kiváló termékekről, iratkozz fel Te is hírlevelünkre: ITT (jobb oldali sávban keresd a HÍRLEVÉL box-ot!)

További szép napot, Trixi

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India