Google+ az új közösségi oldal

Beindult a Google+ őrület, a Google+ egy új közösségi oldal.
A felület sokkal letisztultabb és átláthatóbb mint a Facebook és ami még hálás megoldás, hogy különböző csoportba tehetem az embereket, nem mindenkivel kell megosztanom mindent, ha már megosztok valamit. Megadhatom az érdeklődési köreimet, ezért csak olyan infók találnak majd meg, amik érdekelnek. :-)
Pár embernek már küldtem meghívót, mert egyenlőre meghívós a rendszer a teszt időszak alatt.... 
A Facebook megmondom őszintén nekem túl bonyolult, nem szeretem. Ráadásul olyan játékok is vannak benne, ami csak kész időpocsékolás.
Jó-jó, ha nem tetszik ne játsszak vele mondanátok. Nem is teszem, de állandóan küldözgetik a különböző szívecskéket és öleléseket, meghívásokat a sokadik alkalmazásba, miközben én egyszerűen csak jól szeretném érezni magam az ismerőseim, barátaim között.
Úgy gondolom, ennek az ideje eljött a Google + szolgáltatásában. :-) Képzeljétek, a közösségi oldalon belül tudok video csevegni bárkivel... hét végén vettem is egy webkamerát :-)

Szép napot mindenkinek, puszi: Trixi
P.s: Ha nincs kitől kérj meghívót, szívesen küldök :-)

9 megjegyzés:

Bea írta...

köszi a meghívót.:)

Emma írta...

Szia! Megkérhetlek, hogy küldj egy meghívót nekem? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Email: gavaldik.emma@gmail.com
Köszönöm szépen :)

Trixi írta...

Emma, elküldtem :-) Szép napot, Trixi

Emma írta...

Köszönöm szépen^^ Neked is szép napot! :)

Lente Julcsi írta...

Köszi,most megtudtam mire való:)
Múltkor regisztráltam valahová,mert kaptam öt vagy hat meghívót,és két nap alatt két pasi írt ismerkedési szándékkal:( -pedig nem keresek társat- és az első "jelentkező" után le is cseréltem a profilképemet:)

Trixi írta...

Julcsi! Nem valami társkeresőbe regisztráltál ;D ?
elméletileg nem is kell regisztrálni, ha van gugli fiókod, mert automatikusan "beszippant" :-), összecsatol a többi alkalmazásoddal... ez volt az?

Névtelen írta...

Szia! Ez engem is érdekelne, tudnál küldeni meghívót:
n.kriszta19@gmail.com

Trixi írta...

Szia Krisztina, elküldtem a biztonság kedvéért, de már nem meghívós, simán regisztrálhat bárki :-)

Mizi Margueron írta...

Sérülést és fájdalmat okoztam, amikor nagy probléma merült fel a házasságomban hét hónappal ezelőtt, köztem és a férjem között. annyira szörnyű, hogy bírósághoz fordította az ügyet válás céljából. Azt mondta, hogy soha többé nem akar velem maradni, és többé nem szeret. Tehát becsomagolta a házból, és engem és a gyerekeimet komoly fájdalmaknak vetette alá. Megpróbáltam minden lehetőséget, hogy visszakerüljek egy csomó koldulás után, de minden haszontalan volt, és megerősítette, hogy döntését meghozta, és soha többé nem akar látni engem. Tehát egy este, amikor visszatértem a munkából, találkoztam egy régi barátommal, aki megkérdezte a férjemről. Tehát mindent elmagyaráztam neki, így azt mondta, hogy az egyetlen módja annak, hogy visszaszerezzem a férjem, az a DrIgbinovia nevű helyesírási szavazat meglátogatása, mert ez valóban neki is működött. Tehát soha nem hittem a helyesírásban, de nem volt más választásom, mint követni az ő tanácsát. Aztán megadta nekem az általam meglátogatott helyesírási e-mail címet: doctorigbinovia93@gmail.com. Tehát másnap reggel e-mailt küldtem a megadott címre, és a helyesírási követelmények biztosítják, hogy a férjemet két nap múlva vissza fogom hozni. Milyen fantasztikus nyilatkozat !! Soha nem gondoltam, hogy beszélt velem és mindent elmondott nekem. Aztán másnap reggel, oly meglepően, hogy a férjem, aki nem hívott fel az elmúlt 7 hónapban, felhívott, hogy bejelentse, hogy visszatér. Milyen csodálatos!! Tehát az volt, hogy ugyanazon a napon visszatért nagy szeretettel és örömmel, és elnézést kért a hibáért és a fájdalomért, amelyet nekem és gyermekeinknek okozott. A nap óta a kapcsolataink erősebbek voltak, mint korábban, DrIgbinovia segítségével. Tehát konzultálunk veled, ha bármilyen probléma merül fel vele a kapcsolatfelvétel során, 100% -os garanciát adom, hogy ő segít, és hívja, vagy adja hozzá a Whats-app-on: +2348144480786, nagyon nagy köszönet Drigbinovia-nak ..!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India