Indián nyár

Remélem Nektek is kellemesen telt a nyár. A forróság elmúlt, a nappalok rövidülnek, az éjszakák hűvösek lettek, az ablakon az ősz kopog.


Lányom általában gyorsan kilábal a megfázásos tünetekből, de fiam a  vírusos és baktériumos fertőzésektől sokáig lázas és ilyenkor az asztmája is színre lép. Ettől félek én már most.
Idén igyekeztem előre átgondolni az immunerősítő lehetőségeket és gyermekorvosunktól is megerősítést kaptam a homoktövisből készült termékek kiváló hatását illetően.
Most, hogy ki is próbáltuk a belőle készült különböző termékeket, melyek nagy sikert arattak a családom körében, felvettem őket áruházunk termékpalettájára is.
A kínálatot és a Homoktövis gyógynövényről szóló információkat megtaláljátok webáruházunkban, az étrendkiegészítők / homoktövis kategóriában.


Sokan keresték már nálunk a Xilovit édesítő termékcsaládot, mely azok számára kínál alternatívát, akik az élet édes örömeiről nem szeretnének lemondani a hidegebb, mozgásszegényebb évszakokban sem, és tudatosan gondoskodnak önmaguk és családjuk egészségéről. Az ő kérésükre ez a termékcsalád is kapható már nálunk. :-)
A Xilovit (Xilit) használható sütéshez, főzéshez, italok készítéséhez. A cukorhoz hasonlóan oldódik, ízét egy az egyben helyettesítheti. Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így Candida diétán lévők is használhatják, de éppen ezért nem is alkalmas élesztővel készült ételek készítéséhez.

Nem tartalmaz allergén anyagot, hozzáadott tartósítószert, génmódosított növényi anyagot vagy fenil-anilin forrást.

Ezt a termékünket az Édesítőszerek kategóriában találjátok meg. Én ma tettem el vele vegyes őszibarack-rebarbara dzsemet :-)


Szeretettel ajánlom továbbá (nem csak) őszi időszakra a Tina kecsketej termékcsaládot mely ápolja, gyógyítja a száraz repedezett bőrt és kíváló hatással van az irritált, ekcémás, pikkelysömörös bőrre is. Hat illatváltozat áll rendelkezésetekre, mind a szappanból, mind a testápoló krémből, mely 65% kecsketejet tartalmaz. Az igazság az, hogy annyira jót tesz a bőrömnek, a kecsketej szappan is olyan jól ápolja a bőrömet, hogy nem tudtam választani a már jól bevált Aleppo szappan és közte, így mindkettőt használom. Egyik a csapnál, másik a zuhanyzóban figyel.


Gondolom észrevettétek már, hogy blogom gyors és alapokat érintő változáson ment keresztül.  Személyes blognak indult, mára viszont kinőtte magát és hozzákapcsolódott áruházunkhoz. Nagyon sok munkát fektettem abba, hogy mind színvilágban, mind stílusban összhangban legyen az áruházzal.
Kapeller Anikó (Nessie Graf) volt az insruktorom, akinek egyéb, honlappal kapcsolatos szakmai tanácsai is óriási segítséget jelentettek. Nessie internetes megjelenés szervezéssel, beállításokkal, szerkesztésekkel foglalkozik online tanfolyam keretében. Akkor segített, amikor én értem rá. Maximálisan alkalmazkodott az időbeosztásomhoz. :-) Köszönet Nessie az éjféli misékért! :-)

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India