Vevői vélemény

Kiserinek tettem fel a kérdést minap, hogy mennyire elégedett a Szabó lisztekkel, hiszen mindenből nagy mennyiséggel vásárolt. A válaszra nem is kellett sokáig várnom :-) :

"Egyszerűen csodásak!!! És rohamosan fogynak... elsőre pizzáztunk belőle, vendégsereggel, és nem bírtuk abbahagyni a zabálást:)
Ezt félfehér lisztből és egyszerfogós rétesből sütöttük, Jakabom szokott újabban dagasztani nekem, és azonnal észrevette a liszt másságát.
Másképp veszi fel a vizet, sokkal rugalmasabb tészta gyúrható belőle.
Másnap lángost sütöttünk (tudunk mi élni:)) ugyanebből a keverékből, és megint csak a rugalmassága és a foszlóssága lepett meg. Csuda finom volt! Pedig még tejfölt vagy aludttejet se gyúrtunk bele, mint máskor... kenyeret fele-fele félfehér és egyszerfogós rétesből és egy kis teljeskiőrlésű lisztből szoktunk gyúrni, hát rekordidő alatt fogyott el...! Ilyen finom még sose volt, komolyan!
És most jön a csúcs: régóta próbálkozom a kovászos kenyérrel, de nem sokra jutottam még vele, mindig befullad az egész. Ám most a kovászt teljes kiőrlésűből készítettem, másnap félfehér lisztet raktam még hozzá, harmadik nap begyúrtam a szokásos keverékemmel és negyedik napra csodásan megkelt és nagyon finom illatokat eregetve igazi kenyérré sült!!! Szuper!! Tutira a sikértartalomnak köszönhető, hogy ezek a lisztek igazán működnek és táplálnak: a kis élesztőgombákat és minket is:))
Hamarosan kénytelen leszek újra rendelni, mert hozzászoktunk a jóhoz és félő, hogy ezek után a szokványos liszteket nem szívesen esszük:)
A csíráztató bödönök is szuperek! Én ilyennel még nem próbálkoztam, de ez a legjobb, legpraktikusabb és leggyorsabb! Nagyon szépen köszönjük, és még a gyerekek is boldogulnak vele:)


Puszillak, Eri"


Köszönöm szépen a beszámolót, és köszönöm, hogy megengedted, hogy közzé tegyem :-)

2 megjegyzés:

borbála írta...

Nem találom a Szabó malom termékeit a webáruházban. Forgalmazzák még ezeket?

Köszönöm!

Trixi írta...

Kedves Borbála!

Nem, ezeket a kiváló termékeket levettük a palettáról, azóta is érkezik még rá vevői igény. :-(
A malom honlapja: www.szabomalom.hu
Remélem, legalább ennyivel tudok segíteni Önnek.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India