Immunerősítés

Hogyan védjük immunrendszerünket finomságokkal?


Itt van az ősz, itt van újra” Sőt, ahogy kidugtam az orrom a levegőre, már a tél szele is megcsapott. Egyre több a torokfájós, köhögő, náthás ember körülöttem. Eddig még sikerrel vettem az akadályokat, remélem ezután sem kapok el semmit. Hiszen minden reggelt a finom illatos wellness kávémmal kezdem frissen, tele energiával. Napközben pedig hogy a folyadék fogyasztásom is elegendő legyen, az előző este elkészített ganoderma teámat iszom.


  
Hogyan képzeljük el a gombának a test immunrendszerére gyakorolt hatásmechanizmusát?

Az immunrendszer egy komplex egységet alkot, úgy kell elképzelni mint sok különböző regulációs terület állandó egymásra hatását. Az, hogy milyen helyet foglalnak el és milyen az együttműködés az egyes regulációs központok között, pontosan nem ismert. Sok teória és kísérlet létezik ezt illetően. A reishi sok olyan anyagot tartalmaz, melyeket a tudósoknak még nem sikerült beazonosítani. Nagyon fontos ezeknek az anyagoknak a kölcsönös együtthatása. Nem lenne szabad elkülöníteni egyetlen anyagot sem közülük és azt állítani róla, hogy az az értékes hatású. Olyan ez, mint mikor a skorbutos emberek egyik csoportjának adtak C-vitamin kivonatot, a másik csoportnak meg azt az anyagot amiből kivonták. Az eredmény meglepő volt. Az utóbbi csoportba tartozók is meggyógyultak a C-vitamin nélkül, mert a többi anyag kölcsönhatása többet ért, mint a kivonat. Így van ez a ganodermánál is. Nem tudjuk mitől olyan hatékony, de működik évezredek óta és ez a lényeg.
Nagyon fontos azonban, hogy aki a gombát fogyasztja, működő immunrendszere legyen, akármilyen gyenge is, mert csupán a működő immunrendszert lehet stimulálni. Ha az immunrendszer teljesen fel van borulva, abban az esetben nincs mit stimulálni. Ugyanis a szervezetünk úgy tekinti a benne levő bétaglükánt, mint egy betolakodót és beindítja a saját immunkatonáinkat. Vagyis a velünk született immunt is erősíti, nem csak a
hozottat, amit viszont a vitaminok serkentenek.
A gomba egy nagy erejű biológiai bomba, nagymennyiségű gyógyhatású anyaggal. Nem is fejtegetném tovább az összetevőket, inkább a lényeget árulom el.
  • nincs hiányzás az oviból, suliból és munkahelyről 
  • nincs veszekedés, hogy vedd be ezeket a bogyókat és igyál íztelen gyógyteát (bár ez utóbbi nem is olyan rossz??:-) Mézzel..hmmmmmmm)
Végre egy termék, ami mindamellett, hogy hatásos, istenien finom is.

Kockázatok és melléhatások!

Vigyázz, nehogy titkon rájárjon a család. Nem mintha bajuk lenne tőle, de hamar rendelheted a következőt.
Gyerekeknek kiváló reggeli ital a forró csoki, amivel fedeztük a napi vitaminokat, ásványi anyagokat és a kakaót is.
Édesebb szájú kávézós társaimnak pedig a Mocha terméket ajánlom. Ebben is van finom belga csoki, de a selymes kávéval keverve. Nekem pedig a capuccino a kedvencem.

2 megjegyzés:

Érettségi írta...

Jó cikk!

faralsabir írta...

The wire casino & sports betting app - Jeopardy
Watch The 전라북도 출장안마 Wire's latest episode of “Inside Look 거제 출장샵 at the Future of 남양주 출장안마 Gambling.” 경기도 출장안마 Join KARTV for insight and insight into why 광명 출장샵 some of the

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India