Meghívhatlak egy kávéra?

Tette fel nekem a kérdést egy kedves ismerősöm. Kávé? Jó, de délután 6-kor? Igen. De én csak reggel és délben kávézom. Éjjel aludni szeretnék. Ez nem olyan, ettől még jobban alszol. Így kezdődött a kapcsolatunk egy olyan kávéval, ami nem csak finom, de az összes táplálékkiegészítőt is száműzhettük.
Átadnám a "szót" a Kedves Barátnak, akinek köszönettel tartozom azért a délutáni kávéért.

Szeretettel köszöntelek a naturonline blogon. Ha már itt vagy, akkor valószinűleg hasonló gondolataid vannak, mint nekem.
Először is engedd meg, hogy bemutatkozzam. Borbándi Gabriellának hívnak és Kaposváron élek. Jó pár évvel ezelőtt tanárként végeztem és amióta csak az eszemet tudom, mindig fontos volt számomra az egészséges életmód. Fiatal koromban ez csak a sportolásra korlátozódott, akkor még úgy gondoltam, ez elegendő az egészség megóvásához. Ma már tudom, hogy ez kevés. Környezetünket olyannyira tönkretettük, hogy igencsak igyekeznünk kell, hogy életben maradjunk ezen a bolygón. Rengeteg káros anyag kerül a szervezetünkbe táplálékainkkal, magunkra kent kozmetikumainkkal, a stressz okozta mérgekről nem is beszélve. Folyamatosan gyűjtöm az infókat a reform táplálékokról, a natúr, esetleg házilag is elkészíthető tisztítószerekről, kozmetikumokról, és igyekszem gyógynövényekkel orvosolni a problémákat a kis családomban. Ebben nagy segítségemre van Edina is, a hasznos tanácsaival.

Egyetlen egy dolgot azonban nem tudtam lecserélni eddig, ez pedig a KÁVÉ. Imádom a kávé illatát, ízét, a kávés sütiket és mindent, amiben kávé van. A probléma csak az, hogy nem igazán egészséges, hiszen savasít, nincs jó hatással az emésztésre, vérnyomásra, stb. Ezért aztán próbálkoztam a malátával, cikóriával, bio gabonakávéval, de egyik sem nyerte meg a tettszésemet. A párom minden reggel lefőzte a kis arabika kávéját, nekem meg már az illatától is csorgott a nyálam. De hősiesen mondtam, hogy nem, én nem iszom belőle.( az elveimet nem adhatom fel! )
Míg végre augusztusban megtörtént a csoda. Egy kedves barátom meghívott egy wellness kávéra. „ Micsoda !”-mondtam a telefonba. Mitől lehet egy kávé wellness ? Mire a válasz, „attól, hogy lúgosít, méregtelenít és kiváló immunerősítő.” Na ne….gondoltam és mindjárt ki is csúszott a számon, ez iható ? – Hát persze, és fantasztikusan jó íze van. Kíváncsian mentem el a kóstolóra és boldogan tértem haza, hogy végre megtaláltam az igazit !!! Ez az Organo Gold ganoderma kávéja. Selymes és zamatos és ami a legfontosabb,
egészséges. Azóta rengeteg jó dolgot hallottam és tapasztaltam róla, ezt szeretném Veletek hétről hétre megosztani ezen az oldalon.

0 megjegyzés:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Gold Price in India